charset ?>"> Anvelope Goodyear cel mai bun pret si livrare gratuita in Chisinau
CAUTĂ ROȚI
Anvelope Goodyear
Ultra Grip Performance 2
3730.00 Lei

Compania Goodyear a fost fondată la sfârșitul secolului 19 în statul american Ohio, sediul principal fiind și până în ziua de astăzi la Acron. Compania produce un spectru larg de anvelope – de la biciclete până la avioane și vehicule de curse. Ea a fost numită în cinstea lui Charles Goodyear, care a descoperit calitățile vulcanice ale cauciucului.

Simbolul companiei este sandala zburătoare, deși mult mai vestită este o altă imagine – dirijabilul zburător cu denumirea companiei pe bordul său. La începutul secolului XX Goodyear se ocupa de producerea aerostatelor, și în anul 1925 a apărut primul aerobalon cu publicitate Goodyear pe el. Imaginea lui este considerată și în ziua de azi una din cele mai reușite și fiabile idei comerciale.

De menționat și faptul, că în 1926 Goodyear a devenit cea mai popular companie din lume după volumul de anvelope vândute, iar în 1971 a devenit unica companie din lume, cauciucurile căreia au fost pe Lună. Cu ele a fost echipată naveta americană Apollon-14, care în acel an a aterizat pe suprafața satelitului planetei noastre. În anul 2009 a început colaborarea cu NASA cu scopul de a produce anvelope cosmice, care vor putea lucra pe Marte și Lună fără aer.

Anume compania Goodyear menține majoritatea recordurilor din campionatul mondial de Formula-1, desi a plecat de acolo în anul 1998. Până acum americanii rămân cu cele mai multe victorii și pole-position. Astăzi Goodyear echipează cu cauciucurile sale toate vehiculele din seria NASCAR – una din cele mai populare în SUA.

Anvelopele Goodyear din catalogul nostru se impart în trei categorii – vară, iarnă și universale. Cea  mai vestită marcă sunt anvelopele Eagle, cu care compania a obținut succese și în Formula-1. Ele au un design asimetric al benzii de rulare, ceea ce scurtează distanța de frânare – o caracteristică extrem de importantă.

Seria EfficientGripPerformance este dedicată pistei umede, anume în aceste condiții ea își manifestă cele mai bune calități, iar modelul Compact are o viață lungă și economisește carburanții.

Pentru condiții de off-road Goodyear oferă anvelope de categorie Wrangler – AT/SA+, ce se specializează pentru terenuri, iar HP All Weather au caracteristici echilibrate în toate condițiile. Modelul WranglerMT/R se face cu implementarea kevlarului, și aceste anvelope vor face față chiar și celor mai dificile condiții.

Încă o serie cu kevlar – All-Terrain Adventure, care au o rigiditate sporită a flancurilor. Un model reușit este UltraGrip Performance, caruia de mai multe ori i-au fost decernate premii internaționale.
Anvelopele universale, pentru toate anotimpurile, sunt reprezentate de seria 4Seasons cu trei variante – Gen-1, Gen-2 și SUV.

Astăzi anvelopele Goodyear pot fi cumpărate și în Chișinău prin intermediul companiei Roti.md. Pe site-ul nostru veți găsi pneurile la cele mai avantajoase prețuri.Atenție! Evitați utilizarea cauciucurilor second-hand!


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
16 inch
00000618 205 / 60 R16 Iarna 92H 2300.00 lei Selectati
00000916 215 / 70 R16 Iarna 100T 0.00 lei Selectati
17 inch
00000919 225 / 55 R17 Iarna 97H 3730.00 lei Selectati
00000922 265 / 65 R17 Iarna 108H 3830.00 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.