charset ?>"> Anvelope Kumho 175 / 65 R14 cel mai bun pret si livrare gratuita in Chisinau
CAUTĂ ROȚI
Anvelope Kumho 175 / 65 R14 Winter
WP 51

500.04 Lei
MARIME: 175 / 65 R14 - 82T

Compania Kumho Tires intră în topul primelor douăzeci de producători de anvelope din toată lumea, ea activând ceva peste jumătate de secol – primele anvelope au fost produse în anul 1960.

Pe atunci Kumho realiza doar câte douăzeci de anvelope pe zi, dar în anii 60 ai secolului trecut industria Coreei de Sud se dezvolta intensiv, apăreau producători de autovehicule, și acest lucru a amplificat succesul companiei, care deja în anul 1965 a început exportul anvelopelor. Prima livrare a fost efectuată către Thailanda, deși valoarea ei financiară nu era una impresionantă – 7700 de dolari SUA.

Către acel moment Kumho deja dispunea de un acord de colaborare cu compania americană Uniroyal, care a sporit brusc calitatea anvelopelor prin schimb util de experiență. Acest fapt a deschis porțile pieței americane, care este considerată cea mai mare din lume.

Deja în decembrie anului 1976 Kumho a reușit să stabilească un nou record al pieței sudcoreene – un milion de anvelope produse pe an. În 1983 această cifră a crescut la 30 de milioane de anvelope anual.

Actualmente Kumho dispune de șapte uzine, toate sunt aflate în Asia – trei în Coreea de Sud, trei în China, și una în Vietnam. Compania a deschis câteva centre de dezvoltare, inclusiv în așa state, ca SUA și Germania.

Controlul strict al calității și proceselor de organizare au permis companiei Kumho să obțină o reputație demnă pe piața europeană – de exemplu, autovehiculele Mercedes A-klasse se echipează la uzină anume cu anvelopele Kumho.

Ce modele Kumho oferă magazinul nostru? Compania dispune de o gamă largă de anvelope, mai ales de cele de vară – e vorba de aproape cinzeci de variante! Cele mai prestigioase anvelope Kumho se consideră din seria Ecsta, care sunt predestinate șoferilor cu ambiții sportive.

Modelul Ecsta PS91 are canele de formă agresivă, făcute după o formulă chimică secretă, și oferă o aderență foarte bună.

Seria Solus este mai accesibilă după preț, și au calități echilibrate atât pe pistă uscată, cât și pe timp de ploaie. Anvelopele din această categorie mereu sunt prezente în stock, fiind unele din cele mai populare.

Pentru autovehicule SUV compania oferă anvelope din seria Crugen, care există în variantă de vară și all-season. Canelele acestor anvelope au un design asimetric, ceea ce sporește aderența și controlul asupra autovehiculului în timpul frânării. E populară și seria Road Venture, care este considerată universală – ea e recomandată atât pentru autovehicule,  cât și pentru SUV-uri.

Cele mai populare modele din gama de iarnă sunt din seria I*Zen, care reprezintă cca jumătate din anvelopele de iarnă, vândute de Kumho. E o serie universală, cu caracteristici demne pentru toate condițiile climaterice. O variantă mai scumpă – seria Winter Craft Ice, serie universală – pentru autovehicule și SUV-uri. 

Astăzi anvelopele Kumho pot fi cumpărate și în Chișinău prin intermediul companiei Roti.md. Pe site-ul nostru veți găsi pneurile la cele mai avantajoase prețuri.


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
14 inch
00000332 175 / 65 R14 Iarna 82T 500.04 lei Selectati
00000382 185 / 65 R14 Iarna 86T 861.00 lei Selectati
16 inch
00000690 235 / 60 R16 Iarna 100H 2102.04 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.