charset ?>"> Anvelope Maxxis 175 / 75 R16 C cel mai bun pret si livrare gratuita in Chisinau
CAUTĂ ROȚI
Anvelope Maxxis 175 / 75 R16 C Winter
MA-W2 Wintermaxx

1300 Lei
MARIME: 175 / 75 R16 C - 101/99R

Compania taivaneză Maxxis serbează în anul 2017 cinzeci de ani de activitate comercială pe piața anvelopelor. Primele produse din cauciuc au fost făcute la prima uzină a companiei, care își începea activitatea cu un capital de șase milioande de dolari, în anul 1967. 

Pe atunci era vorba de anvelope pentru motociclete și biciclete. Dezvoltarea companiei a fost una rapidă, furtunoasă, și deja peste șapte ani Maxxis a început să producă anvelope pentru camioane și autobuze, iar în anul 1975 a deschis centrul tehnologic din California. 

Piața americană rămâne și astăzi una prioritară pentru Maxxis, deși anvelopele taivaneze se exportă și în așa state, ca Japonia sau Germania. Toyota, Peugeot, Ford, Volkswagen, Nissan, Chrysler, GM, Hyundai – toate aceste companii utilizează anumeanvelopele Maxxis pentru automobilele sale noi. Tot așa procedează și celebra companie moto Yamaha – motocicletele ei se echipează de la uzină cu produsele, oferite de Maxxis. 

Este evident faptul, că compania se axează pe anvelopele pentru autovehicule simple, oferind o gamă de cauciucuri de vară și de iarnă. În catalogul nostru se pot găsi modele econome (seria Mecotra), și ceva mai scumpe și performante, din categoria RunFlat, care permit să evitați schimbul roții în cazul unei pane. Seria Victra este considerată cea mai optimală după caracteristicile sale, având un accent sportiv. 

E vorba, în primul rând, de modelul VR-1, care oferă un răspuns momentan la orice mișcare a volanului. Cel mai sportiv și performant model se numește Pro-R1, care este o dezvoltare a seriei iPro. Această anvelopă are o carcasă specială, fortificată, ceea ce îi permite să lucreze în condiții de viteze înalte și suprasolicitări. 

Anvelopele pentru microbuze și SUV-uri Maxxis le propune «en gros», împreună. Aici la fel se prezintă seria Victra, care e considerată cea mai luxoasă din acest segment, dar mai populară este seria Bravo, cu desen agresiv al părții rulante, care înlătură foarte bine apa și noroiul. 

Seria Marauder se consideră una economă, dar eficientă atât pe șosea, cât și pe teren puțin accidentat. Anvelopele din categoria Worm Drive au caracteristici echilibrate pentru orice condiții.  

Cauciucurile de iarnă sunt prezente prin categoriile Presa Snow, Presa Spike și Presa Ice, seria Presa este considerată una silențioasă, dar mai puțin efectivă, ca PremitraIce sau Arctic Trekker. Cele mai scumpe modele sunt dotate cu tehnologia ViP (VirtualIntelligentPrototyping), care permite anvelopelor să păstreze caracteristici stabile, în pofida condițiilor meteo și aderenței asfaltului. 

Modelele Victra Snow SUV și Winter Maxx sunt considerate cele mai potrivite pentru SUV-uri și camioane din toată gama de iarnă Maxxis. Designul profilului benzii de rulare asigură o traversare mai confortabilă a zonelor dificile, lipsite de asfalt. Seria Presa Spike are un design voluntar al părții rulabile, profilul este asimetric, ceea ce permite anvelopelor să fie mai silențioase. 

Astăzi anvelopele Maxxis pot fi cumpărate și în Chișinău prin intermediul companiei Roti.md. Pe site-ul nostru veți găsi pneurile la cele mai avantajoase prețuri.


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
16 C inch
00000178 175 / 75 R16 C Iarna 101/99R 1300.00 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.