charset ?>"> Anvelope Nokian 245 / 75 R16 cel mai bun pret si livrare gratuita in Chisinau
CAUTĂ ROȚI
Anvelope Nokian 245 / 75 R16 Winter
Hakkapeliitta LT2

3790 Lei
MARIME: 245 / 75 R16 - 120/116Q

Compania finlandeză Nokian deja nu mai are nici o tangență cu legendara Nokia, deși cândva aceste întreprinderi reprezentau o organizație unitară. Totul a început în anul 1904 în orașul finlandez Nokia, unde s-a deschis o uzină pentru producerea produselor din cauciuc, inclusiv a anvelopelor pentru biciclete. 

Peste douăzeci de ani, în 1925, Nokian a trecut la anvelope pentru autovehicule, de la bun început concentrându-se la modelele pentru zăpadă - în condițiile climatice ale Finlandei anume ele erau cele mai întrebate. Primul model de cauciuc pentru zăpadă a fost inventat în anul 1934, peste doi ani a apărut prima anvelopa Hakkapelliitta - acest brand rămâne și astăzi cartea de vizită a companiei. 

În anul 2014, cu ocazia celor 80 de ani de la producerea primei anvelope de iarnă, Nokian a propus o revoluție adevărată - prototipul primei anvelope cu clampoanele, care pot fi utilizate la dorință, prin apăsarea butonului. Ai dat de gheață pe drum - ai apăsat butonul și ai scos clampoanele. S-a terminat gheața - iarăși apeși butonul și banda de rulare devine mai puțin agresivă și zgomotoasă. 

În catalogul nostru puteți găsi anvelope de vară, de iarnă și all-eason de la Nokian. Majoritatea anvelopelor de vară sunt reprezentate prin brandul Hakka, aici sunt prezente anvelope pentru autovehicule și chiar camioane. 

Aceste modele sunt marcate cu indiciul respectiv - Cargo, în cazul camioanelor, sau SUV, dacă e vorba de jeep-uri. Cel mai prestigios și scump model din această serie e Hakka Z, care sunt oferite în mai multe dimensiuni. 

Modelele all-season sunt reprezentate prin seria Rotiiva (trei variante) și RockProof (o singură variantă). Nomenclatura cauciucurilor de iarnă este dominată de Hakkapelliitta - mai mult de jumătate din toate anvelopele de iarnă, care se produc anual. 

Compania mai deține drepturile comerciale și pentru altă serie de anvelope pentru zăpadă - Nordman. Nokian are peste zece modele de anvelope Nordman, care se propun cel mai des pentru jeep-uri. 

Anvelopele din seria WR sunt considerate o variantă ieftină de cauciuc calitativ pentru acei șoferi, care încă nu au strâns bani pentru un automobil de lux. În pofida prețului, ele oferă calitate tradițională Nokian, și denumirile lor exacte la fel pot fi consultate în catalogul nostru. 

Astăzi anvelopele Nokian pot fi cumpărate și în Chișinău prin intermediul companiei Roti.md. Pe site-ul nostru veți găsi pneurile la cele mai avantajoase prețuri.


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
16 inch
00001192 245 / 75 R16 Iarna 120/116Q 3790.00 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.